Elérhetőség

E-mail: spekulativzona[kukac]gmail[pont]com

Moly: Spekulatív Zóna, phetei, pinter_bence

Facebook, Patreon

Mi ez az egész?

A Spekulatív Zóna hírlevele a Mandiner.sci-fi nevű, fantasztikus irodalommal foglalkozó hírportál negyedik inkarnációja Pintér Bence, illetve Hetei Péter szerkesztésében. Blogoltunk először itt, aztán itt, most pedig az Index halálával ide váltottunk. Naponta frissülő Facebook-oldalunkat itt találod, a Moly-profilunkat pedig itt.

Hiszünk abban, hogy a fantasztikus irodalom olvasótábora nem véletlenül számít külön közösségnek szerte a világon, és nem véltelenül foglalkozik ezekkel a zsánerekkel itthon is számos blog és videóblog.

Úgy gondoljuk, hogy ez a közönség magyar nyelven is minőségi hírszolgáltatást érdemel meg, olyat, ami egy helyen gyűjt össze mindent, ami érdekelhet a sci-fi, a fantasy és a horror világából: legyen szó a friss megjelenésekről, eseményekről, vagy érdekes véleményekről.

Hírek a fantasztikus irodalomról – a postaládádban!

Blogunk zászlóshajója a kétheti hírösszefoglaló a fantasztikus irodalom magyar nyelvű és nemzetközi híreiről és történéseiről, ami mellé beszorítottunk néha pár blogposztot, könyvkritikát, interjút is.

Ugyanezt visszük tovább itt is. Ez azt jelenti, hogy havonta legalább egy, de inkább két hírlevéllel keresünk, amelyben a hírösszefoglaló hagyományait visszük tovább, illetve igyekszünk mindezt egyéb tartalmakkal színesíteni.

Iratkozz fel még ma, és vidd el a hírlevél hírét barátaidnak!

Subscribe to Spekulatív Zóna

Hírek és vélemények a fantasztikus irodalom világából

People

Pinter Bence

a győri Ugytudjuk.hu újságírója nappal, fantasztikus irodalommal foglalkozó blogger éjjel